Nedsat pris! Altra Lone Peak 5 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Lone Peak 5 - Herre

1 240,00 kr

-60,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Hvis du kun ønsker en trailsko, der kan klare alt slags terræn så er Altra Lone Peak 5 et perfekt bud. Igennem de sidste 10 år har Altra Lone Peak været den mest populære trail løbesko fra Altra. Dette skyldes primært at den fungere på stort set alt trailunderlag, om det er tekniske mountainbike spor, i skoven, på grusstier eller i bjergene.

Produkt information

Køn Herre
Brand Altra
Løbestil Neutral
Brug Trail
Hældrop 0mm
Vægt 300 gram
Underlag Skovstier og blødt underlag
Bredde Normal
Vindtæt Nej
Information om skoen:

Der er kommet en del opdateringer på Lone Peak 5, som gør at vi syntes det er den bedste Lone Peak version til dato. En af de ændringer man hurtigt mærker er en blødere og mere fjedrerne AltraEGO mellemsål. Man føler virkelig i endnu højere grad end tidligere at man bliver hjulpet frem skridt efter skridt. Selvom om højden på mellemsålen stadig er 25mm så føles skoen blødere og mere komfortabel end version 4.5. 

Ydersålen er ikke helt så agressiv og stiv som tidligere versioner, hvilket er med til at gøre skoen, bedre velegnet til meget varieret underlag. Samtidig er ydersålen blevet mere skridsikker og slidstærk, så du får mange løbekilometer i skoen.

Den indbyggede rock plate er blevet markant mere fleksibel og giver en lettere, mere fleksibel og fjedrerne fodafvikling. Der er udviklet en ny Stone Guard, som er markant lettere og som samtidig, beskytter dine fødder mod skarpe sten og rødder, så du trygt kan løbe igennen alt trailterræn.

Alt i alt er Altra Lone Peak 5 en helt suveræn trailløbesko der egner sig til alt fra nybegynderen til ultraløberen. 

Teknologier:Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.

Gaiterstraps

Gaiter Straps giver dig mulighed for at sætte stropløse gaiters fast på skoen, for at forhindre at mudder og jord sætter sig fast under skoen.


MaxTrack ydersål med Trailclaw en en fantastisk blanding af skridsikker gummimateriale med et suverænt grip til meget glat underlag. Trailclaw er strategiske placerede knopper under forfoden der sikrer at du står fast i din fodafvikling.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer