Saucony Endorphin Speed - Kvinde   Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Saucony

Saucony Endorphin Speed - Kvinde

1 600,00 kr

STØRRELSEGUIDE


“Det er blevet nemmere at løbe hurtigere” Det er Sauconys egne ord som kort beskriver Saucony Endorphin Speed løbesko til dame. Endorfin Speed er designet til at give løberen en mere naturlig fornemmelse af at du får lyst til at løbe en smule hurtigere. Samtidig med at denne løbesko giver dig en godt fornemmelse af stødabsorbering som er leveret af Sauconys fantastiske mellemsålsmateriale.

Denne løbesko har en meget avanceret mellemsål som er kombinationen af et ultralet materiale kaldet PeBax®-based PWRRUN PB, hvor i der så er lagt en fiberplade af composite som er med til at give den meget dynamiske affjedring som man også får fra f.eks carbon plader. Composite har dog en noget længere holdbarhed som giver en længere levetid i Saucony Endorphin Speed. Den gode holdbarhed i skoen, gør at den kan bruges som både trænings løbesko, intervaltrænings sko og som løbesko til dine konkurrencer.

Geometrien på løbeskoen er designet med noget Saucony kalder SPEEDROLL som er en “always-forward geometry som giver et perfekt rul i din fodafviklingen. Dette er med til at få dine hurtige løbeture til at føles mere naturlige og med til at give dig rigtig meget returenergi.

Overdelen er 3D printed og giver dig et meget omsluttende fit og behagelig pasform. Overdelen i Saucony Endorphin Speed, er yderst åndbar og minimere chancen for overophedede fødder.

Saucony har vundet hele 2 priser for denne nyhed:

- Runner’s World Editor’s Choice

- Best In Gear Awards for Believe in the Run

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Saucony
Løbestil Neutral
Brug Interval og Konkurence
Hældrop 8mm
Vægt 198 gram
Underlag Hårdt underlag og atletikbane
Bredde Normal

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer