Nedsat pris! New Balance 1080 V11 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Fresh Foam 1080 V11 - Herre

980,00 kr

-30%

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fresh Foam 1080 V11 til herre har en helt suveræn komfort og kommer i et cool design.

Selvom man ikke skulle tro, at det var muligt, så er denne version en endnu bedre udgave af den løbesko, som du kender fra version 10. Den innovative mellemsål Fresh Foam giver dig endnu bedre komfort under din løbetur. 

New Balance 1080 v11 med Fresh Foam er perfekt at anvende til din daglige træning, hvor du primært løber på et hårdt underlag. 

Produkt information

Køn Herre
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Stack Height 22mm/30mm
Hældrop 8mm
Vægt 262
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen: 

New Balance 1080 V11 er med fuld Fresh Foam X mellemsål som leverer forbedret støddæmpning og et mere fjedrerne rebound end de første 1080 udgaver. Version 11 har fået en ny og mere fleksibel overdel som sikre et endnu bedre fit og åndbarhed. Overdelen gør også at du føler at der er mere bredde i skoen, så der er mere plads selv når fødderne hæver på de lange løbeture. Ultra Heel giver New Balance 1080 V11 et suverænt fit og stilfuldt look.

Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam X er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer