Brooks Adrenaline GTS 21 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Adrenaline GTS 21 - Kvinde

1 200,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Brooks Adrenaline GTS 21 er den mest populære overpronations løbesko fra Brooks. Skoen henvender sig til løberen med kraftig overpronation, der har brug for god støtte, og ligeledes løberen der tenderer til at lande på hælen. 

Version 21 er blevet opdateret, således den nu har en fuld DNA LOFT mellemsål, som giver løbeskoen en endnu blødere følelse og markant bedre stødabsorbering. Med det holistiske Guiderail system som er integreret i skoen, gør at du får en dynamisk løbesko som skaber en bedre balance og stabilitet af foden og dens bevægelser, hvilket især kan være med til at mindske belastningen af dine knæ. Overdelen er lavet i 3D Fit Print, hvilket gør at skoen sidder som en drøm rundt om foden.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Brooks
Løbestil Kraftig Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 12mm
Vægt 258 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Opdateringer iforhold til Brooks Adrenaline GTS 20, er at skoen nu har fået det bløde og meget absorberende mellemsålsmateriale DNA LOFT i hele skoens længde, såldes at skoen er blødere under hele foden

Brooks Adrenaline GTS 21 den perfekte sko til dig som ønsker en sko med maksimal støtte i hele skoen og som kan holde til dine mange træningskilometer. 

Brooks Adrenaline GTS 21 er i samme kategori som bla. New Balance 860 V11.

Brooks GuideRails
 er en mere naturlig og dynamisk støtte til løberen med overpronation. Den nye Guiderail er fuld integreret i skoen.


Med Guiderails tager Brooks pronationsstøtte til et helt andet niveau end tidligere set i Brooks løbesko. Normalt er overpronations sko bygget om med en hård kile på indersiden for at bremse fodens bevægelse indad, hvilket skal siges er godt men kan også være hårdt for fod og knæ hvis støtten er kraftigere end man har brug for. 

Brooks har derfor udviklet GuideRails teknologien. Dette er en mere dynamisk form for støtte, der facilitere mere til fodens naturlige rul på foden og altså mere guider foden til en naturlig pronation, istedet for at låse fodens pronation. GuideRails er placeret i mellemsålen og ligger på begge sider af skoen, men som på almindelige overpronationssko, er den kraftigere på indersiden. Dette hjælper og guider foden til et naturligt rul samtidig med at den kraftigere Guiderail på indersiden modvirker overpronationen. Så ved i højere grad at assistere kroppens naturlige bevægemønster, får du en form for støtte der aflaster både knæ, hofte og nedre ryg.

GuideRails findes bl.a. også i modellerne Brooks Ravenna 11 og Brooks Bedlam

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer