On Cloud Waterproff - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

On

On Cloud Waterproff Sneaker - Herre

1 300,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Når du åbner kassen til dine nye On Cloud løbssko finder du i kassen en løbesko som er lavet til perfektion i de bedste materialer du kan forestille dig og helt uden sygninger. Selv indersålen er der brugt extra tid på at udforme så du får den helt perfekte pasform i dine nye On løbesko. Denne On Cloud model er velegnet som hverdags sko og er vandtæt, perfekt til efterår og vintersæsonen.

Produkt information

KønHerre
BrandON
LøbestilNeutral
BrugGang
Hældrop5mm
Vægt250
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
VandtæthedVandtæt

Information om skoen:

Cloud Waterproof fra On er en af de mest solgte sko fra On. Denne hverdags sneaker, er lige som løbeskoene, yderst let og lækker. Denne sko er til dig der ønsker en god sneakers du også kan være aktiv i.

Denne sko blev lanceret i 2014 og har også de ikoniske ‘Clouds’ i sålen. Denne model er kendt på dens gode ‘Step-in’ følelse, bl.a. pga. af dens bløde overdel. Overdelen er lavet i yderst åndbar og antibaktiel mesh der hjælper med at holde dine fødder friske.

Denne udgave har en vandtæt membran som er med til at holde dine fødder tørre, hvilken gør den til et oplagt valg i efterår og vintersæsonen. Skoen har desuden rekleks detaljer der giver dig synlighed i den mørke tid.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer