Nedsat pris! Altra Paradigm 5 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Paradigm 5 - Kvinde

1 119,00 kr

-281,00 kr

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Altra Paradigm 5 er den perfekte løbesko til løberen som har en moderat overpronation, men kan også sagtens bruges af en neutral langdistance eller ultraløber løber. Skoen har 0mm drop og egner sig til løberen der lander på midtfoden eller forfoden og som vil have maksimal støddæmpning. 

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Altra
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 0mm
Vægt 318 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

Information om skoen:

Altra Paradigm er i sin tid specielt designet til at hjælpe trætte fødder. Man videreudviklet teknologierne således skoen er blevet endnu bedre til at støtte op om trætte fødder og ankler på de lange løbeture. Med Guide Rail på indersiden og integreret Stabilipods får du en sko der hjælper mod overpronation og mod at foden kolapser ved udtrættelse.

Altra Paradigm 5 har en AltraEGO mellemsål der gør skoen både blød men også til en af de sko der giver mest returenergi. Skoen har fået en ny engineered mesh overdel der sikrer suveræn pasform og åndbarhed.

De størreste forandringer på version 5 ift. tidligere versioner, er at den strikket overdel er blevet skiftet ud med en mesh overdel, hvilket giver en bedre pasform omkring foden. Yderligere er hælen blevet en anelse mere rund, der er med til at give mindre gnidningsmodstand. 

Teknologier:


Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.Altra løbesko har 0 mm drop hvilket gør skoen perfekt til at lande på midtfoden og forfoden. Dette er også med til at hjælpe dig væk fra den tunge hællanding som ofte kan være årsag til en lang række løbeskader i specielt knæ.

AltraEgo mellemsålen fra Altra er en blød mellemsål der samtidig formår at give dig en følelse af fremdrift og høj retur energi.


Guide Rail er med til at forhindre en overpronation og sidder på indersiden af skoen. I modsætning til almindelige pronations sko er Guide Rails udviklet således at de kun giver dig stabilitet og støtte når du har brug for det og ikke i hver fodafvikling.Indbyggede zoner i skoen placeret i de områder hvor foden naturligt har brug for stabilitet når den bliver udtrættet. Hjælper til at modvirke en overpronation.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer