Nedsat pris! Asics Gel-DS Trainer 25 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics Gel-DS Trainer 25 - Kvinde

799,00 kr

-401,00 kr

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Asics GEL-DS Trainer 25 er løbeskoen til dig der gerne vil løbe stærkt. Løbeskoen har en letvægts Engineered Mesh overdel der omslutter midtfoden perfekt, samtidig med den sikrer god åndbarhed. Asics DS Trainer 25 er blever opdateret med den nye FLYTEFOAM stødabsorbering, som er med til at gøre skoen lettere som give den bedre responsivitet og bedre "kick back", så du nærmest føler du bliver skubbet frem, skridt efter skridt. Løbeskoen har en fast DUOMAX kile på indersiden som sikrer at skoen er både fast og stabil.

Så er du neutral eller moderat overpronationsløber er Asics Gel-DS Trainer 25 et rigtig godt bud på din næste tempo sko. 

Produkt information

KønKvinde
BrandAsics
LøbestilModerat Overpronation
BrugInterval og Konkurence
Hældrop8mm
Vægt209
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

Asics Gel-DS Trainer har været en af de mest populære tempo sko fra Asics igennem de sidste mange år og version 25 skuffer bestemt ikke. DS Trainer 25 er blevet opdateret på en del områder, bla. bedre stødabsorbering, lettere overdel samt en mere fleksibel og slidstærk ydersål.

Mellemsål:
Mellemsålen er en blanding mellem det bløde og meget responsive FLYTEFOAM materiale samt den velkendte GEL masse i hælområdet. Dette gør at skoen føles markant mere komfortabel og blød en tidligere. Derudover har løbeskoen et hårdere og fastere DUOMAX materiale som sikrer mod en overpronation, hvilket gør skoen velegnet til både den neutrale løber og til løberen med en moderat overpronation.

Overdel:
En Engineered mesh overdel giver skoen en lethed og åndbarhed sjældent set. Derudover giver overdelen også et tæt fit omkring midtfoden, så man næsten føler at skoen en som en forlængelse af foden.

Ydersål:
Propultion Trusstic Technology som efterligner sener og musklers funktion i foden, gør at du får en dynamisk og funktionel fodafvikling. Derudover får du en 50% mere slidstærk ydersål med AHAR PLUS materialet. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer