Tilbud! Asics Gel-Kayano 27 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics Gel-Kayano 27 - Herre

1 099,00 kr

-401,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Asics GEL-Kayano 27 er en opdatret udgave af klassikeren fra Asics. Asics Kayano 27 er til løberen med let til kraftig overpronation. 

Der er sket mange opdateringer siden den første udgave kom for efterhånden mange år siden, men der er ikke ændret ved at dette stadig er en af de mest populære løbesko til de løbere der ønsker en mængdetræningssko med suveræn støddæmpning og god stabilitet. 

Er din størrelse ikke på lager? Se Asics GEL-Kayano 28

Produkt information

Køn Herre
Brand Asics
Løbestil Kraftig Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 10mm
Vægt 309 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Opdateringer:
  • Ny mesh overdel
  • Mere fleksibel ydersål
  • FlyteFoam Propel stødabsorberende materiale 
  • Space Trusstic teknologi sikrer bedre stabilitet og lavere vægt           
Asics Kayano 27 vejer 309 gram, som gør løbeskoen perfekt som en allround løbesko, til de fleste type træningsture og underlag.

Overdelen er blevet ekstra åndbar om omslutter foden godt hele vejen rundt. Absolut en af de mest behagelige pasforme som Kayano serien har leveret de sidste mange sæsoner.

FlyteFoam mellemsålen er et materiale som Asics har brugt mere end 3 år på og mere 300 prototyper, for at finde den mest optimale konstruktion. FlyteFoam er den letteste mellemsål som Asics nogensinde har produceret og samtidig den mest støddæmpende og slidstærke. Kombineret med FluidRide materialet og Asics klassiske GEL materiale gør Kayano 27 skoen til den mest støddæmpende og beskyttende løbesko som vil give dig komfort, endeløst returenergi samt beskytte dine led mod unødvendige belastninger

Man har i Kayano 27 indkorporeret en Space Trusstic plade der sikre en helt naturlig fodafviking af isæt til afvikling over stårtåen. Dette er med til at få foden muskler til at slappe af, skridt efter skridt.

Så har du endnu ikke prøvet kræfter med den nye Asics Kayano så er det bestemt nu du skal prøve dem. Asics Kayano 27 er i samme katagori som bla. Brooks Adrenaline GTS 20New Balance 860 V11 og Mizuno Horizon 4.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer