Altra Olympus 4 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Olympus 4 - Herre

1 500,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Altra Olympus 4 er en af de mest populære trailsko fra Altra. Altra Olympus er absolut en af de mest tekniske og stødabsorberende trailsko på markedet. Olympus var oprindeligt tiltænkt ultra trailløbere, der virkelig er vant til at få ekstrem ømme og trætte fødder, specielt ved løb på mange sten og klipper. Men idag er Altra Olympus også rigtig populær til trailløberen der bare ønsker maksimal støddæmpning (33mm stack height) og suveræn kontrol og som ønsker at kunne stå fast uanset underlag. 

Altra Olympus 4 har fået nogle gennemgående opdateringer. De to helt store ændringer, er den nye ekstrem åndbare og slidstærke overdel samt den helt nye og redesignet Megagrip Vibram ydersål, som sikrer ekstrem godt grip på stort set alt trail underlag. Overdelen er bla. blevet opdateret med ekstra slidstærk tåboks, samt drænhuller i fronten, for at vand i skoen kan løbe ud igen.

Dette er et rent monster af en trailløbesko, som egner sig til alle der ønsker komfort, slidstyrke, maksimal støddæmpning og eminent skridsikkerhed.

Produkt information

Køn Herre
Brand Altra
Løbestil Neutral
Brug Trail
Hældrop 0mm
Vægt 317 gram
Underlag Skovstier og blødt underlag
Bredde Normal
Teknologier:


Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.


Gaiter Straps giver dig mulighed for at sætte stropløse gaiters fast på skoen, for at forhindre at mudder og jord sætter sig fast under skoen.

 
Vibram MegaGrip ydersål en en fantastisk blanding af skridsikker gummimateriale med et suverænt grip til meget glat underlag. Vibram er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid. Den nye ydersål er delt op på midten således man kan træde på en hård genstand uden atn det påvirker balancen i skoen og i ens fodafvikling. Derudover giver de ekstra flex zoner i forfoden en unik absorbering af ujævnheder fra underlaget.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer