Nedsat pris! New Balance FuelCell TC - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance FuelCell TC - Herre

1 599,00 kr

-101,00 kr

1 700,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fuelcell TC er den oplagte fart sko der gerne vil sætte nye rekorder til både træning og konkurrence. TC står for Training & Competition og er altså derfor en noget mere robust carbon løbesko end de andre vi ser på markedet. Den ekstrem bløde Fuelcell mellemsål giver en suveræn returenergi og blødhed for hvert fodisæt. Dette kombineret med den stive carbonplade, får du her en løbesko der er ekstrem eksplosiv og som virkelig giver dig følelsen af fart og fremdrift.

Vi anbefaler New Balance Fuelcell TC til intervaltræning, længere tempoture samt konkurrenecer på alt fra 5 km til marathon. 

Produkt information

KønHerre
BrandNew Balance
LøbestilNeutral
BrugInterval og Konkurence
Hældrop10mm
Vægt275
UnderlagHårdt underlag og atletikbane
BreddeNormal
Detaljer om New Balance Fuelcell TC:

Overdel:


Overdelen er lavet i en let mesh konstruktion som omslutter foden som en strømpe. Man mærker næsten ikke at man har skoen på. Derudover holder overdelen også foden godt på plads og hjælper foden på dine hurtige løbeture.

Mellemsål:

Carbon løbesko er klart det nye indenfor race og fartsko. New Balance Fuelcell TC kombinere den bløde Fuelcell mellemsål med den stive carbon plade, hvilket gør at du opnår suveræn ydeevne i løbeskoen. Fuelcell TC føles ekstrem blød og komfortabel og passer de fleste fødder perfekt. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer