Nyhed Brooks Hyperion Elite 2 - Unisex Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Hyperion Elite 2 - Unisex

2 000,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Brooks Hyperion Elite 2 er en ren fratdjævel til dine hurtige intervaller og konkurrencer. Skoen er den nyeste udgave af topmodellen fra Brooks Running, hvor man har videreudviklet og opdateret Hyperion Elite på en række parametre.

Brooks Hyperion Elite 2 har som noget nyt fået en DNA Flash mellemsål, som er en nitrogeninjektet skum der sikrer helt suveræn returenergi samt nedsætter dit energiforbrug så du kan løbe hurtigere i længere tid. Skoen har en fuldlængde Carbonplade som yderligere hjælper til at nedsætte dit energiforbrug skridt efter skridt.

Endnu en nyhed på Brooks Hyperion Elite 2 er Rapid Roll Technology som er med til at øge hastigheden i din fodafvikling således du nedsætter kontakttiden med underlaget.

Overdelen på Hyperion Elite 2 er ligesom på version 1 lavet i det meget strækbare, slidstærke og lette Nylonmesh materiale, der sikrer super pasform og åndbarhed.

Alt i alt er dette bare en løbesko som man bør prøve hvis man har ønsket om at sætte nye rekorder.. I Runners Lab oplever vi at denne Carbon sko formår både at øge din fart samt beskytte dig mod kraftige stød fra underlaget. Derudover ser vi også at skoen faktisk har rigtig god levetid kontra andre Carbon løbesko på markedet. Så vil du ud og løbe stærkt uanset distance så er Brooks Hyperion Elite 2 absolut skoen du skal have fingrerne i.

Produkt information

KønUnisex
BrandBrooks
LøbestilNeutral
BrugInterval og Konkurence
Hældrop8mm
Vægt195
UnderlagHårdt underlag og atletikbane
BreddeNormal

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer