Nedsat pris! New Balance FuelCell Prism - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance FuelCell Prism EnergyStreak - Herre

891,00 kr

-109,00 kr

1 000,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fuelcell Prism er en løbesko der er perfekt til dig der ønsker en let løbesko til dine daglige løbeture. Fuelcell Prism adskiller sig fra alle de andre løbesko i Fuelcell katagorien, ved at være ret stabil. Det fastere materiale på indersiden sikrer mod overpronation, så har du en moderat overpronations løber, er skoen et super bud.

Fuelcell er det mest responsive materiale fra New Balance og det materiale som sikrer den højeste returenergi. Så New Balance Fuelcell Prism er en løbesko hvor du virkelig får en god følelse af både fart og beskyttelse mod stød fra hårde underlag. 

Overdelen er lavet i et letvægts mesh materiale som man også kender det fra de helt lette konkurrence sko. Det gør at du får en tætsiddende pasform der omslutter foden suverænt og en rigtig god åndbarhed.

Alt i alt er New Balance Fuelcell Prism en løbesko som har været savnet på løbemarkedet, fordi det er sjældent man både finder en løbesko som er let, hurtig, stødabsorberende og stabil. Så for alle der overpronere og som er træt af kun at løbe i tunge mængdetrænings sko, så er New Balance Fuelcell Prism en løbesko du er nød til at prøve.

Produkt information

KønHerre
BrandNew Balance
LøbestilModerat Overpronation
BrugDaglig Træning
Hældrop6mm
Vægt230
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer