Nedsat pris! New Balance 860 V11 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 860 V11 - Kvinde

1 099,00 kr

-201,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 860 V11 er den nyeste sko fra NB i den stabiliserende katagori. Perfekt til løberen der har brug for moderat til kraftig stabilitet. 

Denne løbesko egner sig godt som en mængdetrænings sko, og er særledes god på hårde underlagstyper.

Version 11 er bla. blevet opdateret med den ekstrem bløde og komfortable Fresh Foam mellemsål, som man bla. også kender fra New Balance 1080 V10.

 

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Kraftig Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 10mm
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

Information om skoen:

New Balance 860 V11 har som noget helt nyt i denne model, fået det ekstrem populære Fresh Foam stødabsorberende materiale, som løfter skoen til nye højder.

Mellemsålen på indersiden er mere kompakt end på ydersiden og forhindrer derfor en kraftig overpronation. Andre lækre detaljer ved New Balance 860 V11 er Blown Rubber ydersål som giver skoen en lang levetid. Så hvis du mangler en løbesko der fungere optimalt til alle dine lange træningsture samt en sko der giver dig maksimalt stabilitet, så er New Balance 860 V11 den perfekte sko.

Opdateringer på New Balance 860 V11:

Version 11 har fået en ny Ultra Heel hælkappe som giver en endnu bedre pasform og støtte. Overdelen er lavet i Engineered mesh, hvilket gør at skoen omslutter foden suverænt godt og samtidig giver skoen et meget lækre visuelt udtryk. Men den helt store ændring er Fresh Foam topsålen som gør at 860 V11 føles væsentlig blødere og mere komfortabel end tidligere versioner.

Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer