Nedsat pris! Brooks Levitate 4 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Levitate 4 - Kvinde

1 199,00 kr

-201,00 kr

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Brooks Levitate 4 er den perfekte løbesko til dig der ønsker en sko med blød og responsiv stødabsorbering og som bare sidder som en drøm på foden.. Med deres helt nye og 20% lettere DNA AMP mellemsål, får du en fantastisk blød stødabsorbering der samtidig giver dig en suveræn returenergi i din afsætsfase. Brooks Levitate 4 har fået en ny og lettere knitted overdel, som bare gør at skoen omslutter din fod perfekt, samtidig med at åndbarheden er helt i top. Ydersålen er designet med et nyt pile formet mønster, der gør at skoen ruller hurtigere fra hællanding til tåafvikling med en let og dynamisk fleksibilitet.

Brooks Levitate serien har været en succes fra start og version 4 skuffer bestemt ikke. Dette er en løbesko der egner sig perfekt som en mængdetræningssko til løb på hårdt underlag, men også til som bare ønsker sig en mere fjedrerne løbesko, til at supplere dine nuværende neutrale løbesko.  

Produkt information

KønKvinde
BrandBrooks
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop8mm
Vægt260 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

Brook DNA AMP stødabsorbering er blevet 20% lettere og lavet af en special udviklet PU skum, som er indkapslet i en fastere TPU skum. Dette sikrer at energien ikke forsvinder ud til siderne, men returneres opad, hvilket giver markedets bedste returenergi.

Overdelen er helt ny iforhold til version 3. Den nye knit overdel sikrer endnu bedre åndbarhed. Pasformen er mere tætsiddende og føles endnu mere som at tage en strømpe på.

Er du neutral løber og ikke har prøvet en Brooks Levitate løbesko, så anbefaler vi dig stærkt at prøve dem, du vil ikke blive skuffet. Brooks Levitate er til løberen der ønsker en meget responsiv løbesko, der giver en super følelse og absorbering kilometer efter kilometer.

Brooks Levitate 4 er i samme katagori som bla. New Balance 1080 V10Asics Nimbus 22 og Saucony Triumph ISO 5 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer