Brooks Ghost 13 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Ghost 13 - Herre

1 200,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Brooks Ghost serien er absolut den mest solgte neutral løbesko fra Brooks. Skoen har igennem de senere år vundet mange priser for "Bedste Neutrale Løbesko" Der er nogle store opdateringer i Brooks Ghost 13. Skoen har bla. fået det meget bløde DNA LOFT mellemsålsmateriale i hele skoen længde i modsætning til version 12, som kun havde DNA LOFT i hælen. Det betyder, at skoen er mere blød og stødabsorberende herover midt og forfoden.

Brooks Ghost 13 ligger i Brooks skokategori Cushion Me, hvilket vil sige, at de er enorm komfortable og bløde - perfekt til din daglige træning på hårdt underlag.

Se også den vandtætte Brooks Ghost 13 GTX

Produkt information

Køn Herre
Brand Brooks
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 12mm
Vægt 286
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Skoen er udrustet med Brooks DNA Loft stødabsorbering, som giver maksimal støddæmpning og gør at denne løbesko er perfekt til løb på hårdt underlag. DNA Loft materialet sidder i hele skoen længde og giver en utrolig blød støddæmpning og super komfort. Det gør at skoen nu er meget populær hos en del midtfods og forfodsløbere, som også syntes rigtig godt om Brooks Ghost 13.

Brooks Ghost 13 er en forholdsvis stabil neutral sko, hvilket primært skyldes den faste og stabile hælkappe, der sikrer god kontrol og styring af calcaneus (din hælknogle). Derudover slutter skoens overdel også rigtigt godt tæt om foden, hvilket også giver en følelse af at skoen hjælper foden i fodafviklingen. Overdelen er i Engineered mesh som gør den meget åndbar og slidstærk

Dette er absolut en sko der kan næsten det hele. Du kan løbe dine lange ture i den, dine tempoture, samt dine intervaller.

Brooks Ghost 13 er i samme katagori som bla. New Balance 1080 V10Mizuno Waveknit 3Saucony Triumph 17 og On Cloudsurfer

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer