Nedsat pris! Altra Lone Peak 4.5 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Lone Peak 4.5 - Kvinde

1 099,00 kr

-101,00 kr

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


I Altra Lone Peak 4.5 får du en tralløbesko, der egner sig rigtig godt til tekniske trailspor og stier. Den er yderst ideel til glat og vådt underlag. Skoen giver du god støtte med høj komfort og stødabsorbering. 

Produkt information

KønKvinde
BrandAltra
LøbestilNeutral
BrugTrail
Hældrop0mm
Vægt247 gram
UnderlagSkovstier og blødt underlag
BreddeNormal

Information om skoen:

Altra Lone Peak 4.5 er blvet opdateret med en endnu bedre stødabsorbering end tidligere. Med en stack height på 25 mm, får du en trailløbesko der minimere unødige stød op igennem fod og underben. Mellemsålen er desuden blevet mere fleksibel og responsiv, hvilket virkelig gør at du føler at skoen bliver en del af din fod. Komforten når du stikker foden i altra Lone Peak 4.5 er helt vild lækker. Dette skyldes primært en blød 5mm indlægssål som omslutter foden og svagen perfekt.

Den nye MaxTrack ydersål gør skoen ekstrem skridsikker og kombineret med Trailclaw knopper i fofoden er skoen ideel til et meget glat og vådt underlag.

Alt i alt er Altra Lone Peak 4.5 en trailløbesko som passer perfekt til danske trailspor og skovstier. 

Teknologier:


Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.


Gaiter Straps giver dig mulighed for at sætte stropløse gaiters fast på skoen, for at forhindre at mudder og jord sætter sig fast under skoen.


MaxTrack ydersål med Trailclaw en en fantastisk blanding af skridsikker gummimateriale med et suverænt grip til meget glat underlag. Trailclaw er strategiske placerede knopper under forfoden der sikrer at du står fast i din fodafvikling.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer