Brooks Hyperion Tempo - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Hyperion Tempo - Herre

1 200,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Brooks Hyperion Tempo er en løbesko der egner sig rigtig godt til dine hurtigere træningsture. Skoen har fået den nye DNA Flash mellemsål, som giver en suveræn holdbarhed, blødhed og fremdrift. DNA Flash er en BioMoGo mellemsål med injektet nitrogen, for at gøre den endnu mere responsiv.

Overdelen er meget let og sidder tæt til foden, så du får følelsen af at skoen er en del af foden. I modsætning til mange andre letvægtssko er Hyperion Tempo ret fast og stabil, så den kan også sagtens bruges til de lange konkurrencer. 

Produkt information

Køn Herre
Brand Brooks
Løbestil Neutral
Brug Interval og Konkurence
Hældrop 8mm
Vægt 210 gram
Underlag Hårdt underlag og atletikbane
Bredde Normal
Anmeldelse af Brooks Hyperion Tempo - af løbeekspert  og fysioterapeut Kasper Nielsen

Dette er en længe ventet nyhed i Runners Lab og en nyhed jeg har ventet med spænding på at teste. Det er ikke nogen hemmelighed at Brooks har været lidt efter deres konkurrenter når det kommer til hurtige letvægtssko. Med den nye Hyperion Tempo synes jeg klart de begynder at byde de andre op til dans. Skoen vejer i min str. (US 9) ca. 207 gram, hvilket er ekstrem let. Trods letheden føler jeg faktisk, at jeg får en løbesko der både er hurtig, stabil og beskyttende mod stød fra underlaget. Denne sko skal ikke sammelignes med de løbesko på markedet, der indeholder en carbon sål, for det her er en sko der vil mere en bare at løbe hurtigt. Mellemsålen består af det nye DNA Flash materiale som i princippet er BioMoGo DNA materialet, som har fået et skud nitrogen. Det gør klart, at Brooks Hyperion Tempo er mere fjedrende end man bl.a. har set det i tidligere letvægtssko fra Brooks, bla. Green Silence. Jeg har testet skoen primært på asfalt men også på atletikbanen og den er virkelig fed til både de lidt længere løbeture indeholdende fart blokke (hvis du ikke er en tung løber), men også til de hurtige intervaller. Det er absolut ikke den hurtigste løbesko på markedet, tilgengæld får du en løbesko, som du kan bruge uden du skal frygte at splitte din krop helt af. Den føles super komfortabel, stabil på de længere træningspas, samt markant hurtigere og lettere end dine alm. mængdetrænings sko. Er slet ikke i tvivl om, at denne sko bliver en af mine favoritter i 2020.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer