Tilbud! New Balance 880 V10 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 880 V10 - Kvinde

999,00 kr

-201,00 kr

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 880 serien har igennem de sidste mange år været en af de mest populære og mest solgte neutral sko på markedet. New Balance 880 V10  er en løbesko der holder til mange kilometer på hårdt underlag. 

Produkt information

KønKvinde
BrandNew Balance
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop10mm
Vægt252 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

Information om skoen:

New Balance 880 V10 er nu kommet med Fresh Foam støddæmpning som er ekstrem blød og komfortabel samtidig med at det er et ultra let materiale.
Den nye Hypoknit overdel gør New Balance 880 V10 meget åndbar og svedtranspoterende, samtidig med at den nye overdel giver et endnu bedre fit. Ydersålen er lavet i det velkendte Blown Rubber som gør at du føler rigtig god kickback og fremdrift i din fodafvikling.
Hælkappen er afstivet således den kontrollere din fodafvikling når du begynder at blive udtrættet i fod og underben.
Alt i alt er New Balance 880 V10 skoen til dig der leder efter en let mængdetrænings sko, der kan klare alle former for træning og en tempotur.  

Tekonologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer