Nedsat pris! New Balance Fresh Foam More V2 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Fresh Foam More V2 - Kvinde

1 040,00 kr

-260,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Leder du efter en god hverdags løbesko med en af de bedste stødabsorberinger på marked, så vil denne New Balance Fresh Foam More V2 et godt valg! 
Denne løbesko fra New Balance er yderst let og har en god åndbarhed.

Produkt information

KønKvinde
BrandNew Balance
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop4mm
Vægt223 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal


Information om skoen:
New Balance Fresh Foam More V2 har den blødeste og mest stødabsorberende Fresh Foam mellemsål til dato. Skoen har med sin meget tykke Fresh Foam mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. 
Mellemsålen er højere i forfoden end tidligere samt lettere end den første version af denne populære løbesko fra New Balance.
I sålen er der strategisk placerede flex paneler, der giver en helt unik fodafvikling. Skoen har desuden fået en ny og mere åndbar overdel samt den populære 3D konstrueret hælkappe som man bla. og kender det fra New Balance 1080 V10
Fresh Foam More V2 mindsker stød og belastninger op igennem kroppen og er perfekt til de lange træningsture og restitutionsløb.

Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer