On CloudStratus - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

On

On CloudStratus - Kvinde

1 400,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Når du åbner kassen til dine nye On Cloud løbssko finder du i kassen en løbesko som er lavet til perfektion i de bedste materialer du kan forestille dig og helt uden sygninger. Selv indersålen er der brugt extra tid på at udforme så du får den helt perfekte pasform i dine nye On løbesko.

Produkt information

KønKvinde
BrandON
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop8mm
Vægt270 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

Information om skoen:

More Clouds – maksimal stødabsorbering. 

Cloudstratus skaber mulighed for at løbe dobbelt så langt, da den er forsynet med et ekstra lag clouds og dermed har dobbelt så mange clouds som andre modeller fra On. 

Cloudstratus er konstrueret med et car- bon speedboard, der sikrer en stabiliseret og energifyldt afvikling. Mellemsålen er konstrueret af Helion – et materiale, som udmærker sig ved, at det er temperaturre- sistent, og dermed yder samme stødabsor- bering og fasthed uanset temperaturen. 

Cloudstratus har en asymetrisk hælkappe, der giver støtte for løberen, der pronerer let, og hjælper på en mere fremadrettet bevægelse. Således er det en støttende sko uden der er indsat kile i sålen. Cloudstratus har en asymetrisk snøring, der yder fleksibilitet, så midtfoden og for- foden kan bevæges mere frit.

Endelig har Cloudstratus en relativ bred forfod, som giver plads til at foden kan udvikle sig, når du er ude i længere tid. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer