Nedsat pris! New Balance 860 V9 2E (Wide) Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance 860 V9 2E (Wide)

999,00 kr

-201,00 kr

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Kraftig overpronation løbesko
  • Drop 10 mm
  • Vægt 327 gram
  • Mængdetræningssko
  • God til hårde underlagstyper
  • 2E Wide - Ekstra bred model

New Balance 860 V9 New er den nyeste sko fra NB i den stabiliserende katagori. Perfekt til løberen der har brug for moderat til kraftig stabilitet.

Information om skoen:

New Balance 860 V9 har TRUFUSE stødabsorbering som er en blanding af de to populære mellemsålsmaterialer ACTEVA og ABZORB, hvilket giver skoen en ekstra absorberende mellemsål. Mellemsålen indeholder også materialet Dual-Density som sikre at skoen virker stabil kilometer efter kilometer.

Mellemsålen på indersiden er mere kompakt end på ydersiden og sammen med T-BEAM, forhindrer det en kraftig overpronation. Andre lækre detaljer ved New Balance 860 V9 er Blown Rubber ydersål, assymetrisk hælkappe samt den helt nye og forbedrede overdel, der giver endnu bedre pasform og åndbarhed.

Så hvis du mangler en løbesko der fungere optimalt til alle dine lange træningsture samt en sko der giver dig maksimalt stabilitet, så er New Balance 860 V9 den perfekte sko.

Teknologier:


Et fantastisk fast og responsivt stødabsorberingsmateriale der aftager stød fra underlaget via den unikke cellestruktur. Dupont Engage Isoprene gummi samt proprioceptive punkter, giver dig den ultimative løbsoplevelse og holdbarhed.

Acteva mellemsålsmaterialet er 12% lettere end standard EVA skum, hvilket gør at du får en lettere sko, dog uden at gå på kompromis med støddæmpningen.

TBEAM er en letvægts TPU plade der sidder under skoen og som sikre at løbeskoen er vridningsstabil og at skoen har god svangstøtte. Dette er vigtigt for alle løbere med moderat til kraftig overpronation, samt for løbere der er platfodet.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer