Tilbud! Asics Nimbus Lite - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

Asics

Asics GEL-Nimbus 22 Lite - Herre

1 199,00 kr

-301,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Asics GEL-NIMBUS 22 Lite løbesko skiller sig udfra mængden på en del områder. Denne løbesko er en del af Asics Running Experts Club Kollektion. Mellemsålen er konstrueret i ét stykke og lavet af blødt og let skum som giver en enestående komfort og følelse.

Asics GEL-NIMBUS 22 Lite er komfortabel og stilfuld og er til løberen der i forvejen elsker den populære GEL-NIMBUS 22-serie, men som bare ønsker en blødere og lettere sko. Skoen er ekstrem let og har en fremragende stødabsorbering.

Produkt information

KønHerre
BrandAsics
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop10mm
Vægt275 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

FlyteFoam-teknologien i mellemsålen fungerer super godt sammen med GEL-teknologien i forfod og bagfod, som gør skoen blødgøre og øger komforten. 


Det meste af overdelen i  GEL-NIMBUS Lite er lavet af genbrugsmaterialer, mens FlyteFoam mellemsålen indeholder Cellulose Nanofiber, som er et bæredygtigt materiale, der samtidig øger holdbarheden i løbeskoen. Den bløde overdel giver dine fødder mulighed for at trække vejret og bevæge sig naturligt, mens du løber.

Alt i alt er dette en løbesko som Asics fans må have savnet i mange år. Så er du neutral løber og gerne vil have en mængdetræningssko, som både har lang levetid men som samtidig er ekstrem responsiv, let og hurtig så er Asics Nimbus Lite et rigtig godt bud.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer