Tilbud! Brooks Levitate 3 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Levitate 3 - Herre

999,00 kr

-401,00 kr

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Brooks Levitate 3 er videreudviklingen af den nok mest stødabsorberende og responsive løbesko på markedet nemlig Levitate 2. Med deres helt nye DNA AMP får du en fantastisk blød stødabsorbering der samtidig giver dig en suveræn returenergi i din afsætsfase. Brooks Levitate 3 har fået en ny overdel og et endnu bedre fit end tidligere. 

Produkt information

KønHerre
BrandBrooks
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop8mm
Vægt328
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

Brook DNA AMP stødabsorbering er lavet af en special udviklet PU skum, som er indkapslet i en fastere TPU skum. Dette sikrer at energien ikke forsvinder ud til siderne, men returneres opad, hvilket giver markedets bedste returenergi.

Overdelen er helt ny iforhold til version 2. Den nye knit overdel sikrer endnu bedre åndbarhed. Pasformen er mere tætsiddende og føles endnu mere som at tage en strømpe på.

Er du neutral løber og ikke har prøvet en Brooks Levitate løbesko, så anbefaler vi dig stærkt at prøve dem, du vil ikke blive skuffet. Brooks Levitate er til løberen der ønsker en meget responsiv løbesko, der giver en super følelse og absorbering kilometer efter kilometer.

Brooks Levitate 2 er i samme katagori som bla. New Balance 1080 V10Asics Nimbus 22 og Saucony Triumph ISO 5

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer