Nedsat pris! New Balance 1500 V6 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 1500 V6 - Herre

799,00 kr

-301,00 kr

1 100,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 1500 V6 er en sko designet der søger mere fart i dit løb. Passer perfekt til konkurrence i alt fra 10km til marathon. Opdateret Revlite mellemsål giver skoen endnu mere affjedring og fremdrift end tidligere. Dette kombineret med den nye letvægts overdel i en strømpeligende konstruktion, gør New Balance 1500 V6 til den ultimative fartsko til løberen med neutral til moderat overpronation.

Produkt information

KønHerre
BrandNew Balance
LøbestilMild Overpronation
BrugInterval og Konkurence
Hældrop6mm
Vægt244 gram
UnderlagHårdt underlag og atletikbane
BreddeNormal
Information om skoen:

New Balance 1500 Version 6 har fået en ny strømpeligende overdel lavet i Engineered Mesh, som både er let og meget åndbar, og som sikrer en god pasform og støtte. Mellemsålen er lavet i et nyt udviklet REVlite-materiale, som er endnu lettere og mere responsiv. Ydermere giver materialet en rigtig god fornemmelse af underlaget, hvilket er rart når man skal løbe hurtigt og have optimal kontrol i afsættet. Der er sat en T-Beam i sålen som afstiver skoen, og gør den mere resistent over for vridninger på tværs af sælen. Desuden er der en smule støtte i sålen, hvilket vi synes er en overset ting i mange konkurrencesko, da der er mange som har overpronation i større eller mindre grad.
 
Vi er så begejstret over design og funktionalitet i denne løbesko!

Teknologier:

RevLite er et revolutionerende materiale som er 30% lettere end almindeligt mellemsålmateriale men med samme affjedring og responsivitet. Materialet er populært i letvægtssko, Intervalsko og konkurrence løbesko fra New Balance, da du med RevLite får en let løbesko og samtidig en løbesko med god beskyttelse og støddæmpning.


30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer