Nedsat pris! New Balance 1500 V6 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance 1500 V6 - Herre

999,00 kr

-101,00 kr

1 100,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Let overpronation
  • Vægt 244 gram
  • Drop 6 mm
  • Konkurrence-/intervalsko
  • Smal hæl, medium bredde forfod
New Balance 1500 V6 er en sko designet der søger mere fart i dit løb. Passer perfekt til konkurrence i alt fra 10km til marathon. Opdateret Revlite mellemsål giver skoen endnu mere affjedring og fremdrift end tidligere. Dette kombineret med den nye letvægts overdel i en strømpeligende konstruktion, gør New Balance 1500 V6 til den ultimative fartsko til løberen med neutral til moderat overpronation.
Information om skoen:

New Balance 1500 Version 6 har fået en ny strømpeligende overdel lavet i Engineered Mesh, som både er let og meget åndbar, og som sikrer en god pasform og støtte. Mellemsålen er lavet i et nyt udviklet REVlite-materiale, som er endnu lettere og mere responsiv. Ydermere giver materialet en rigtig god fornemmelse af underlaget, hvilket er rart når man skal løbe hurtigt og have optimal kontrol i afsættet. Der er sat en T-Beam i sålen som afstiver skoen, og gør den mere resistent over for vridninger på tværs af sælen. Desuden er der en smule støtte i sålen, hvilket vi synes er en overset ting i mange konkurrencesko, da der er mange som har overpronation i større eller mindre grad.
 
Vi er så begejstret over design og funktionalitet i denne løbesko!

Teknologier:

RevLite er et revolutionerende materiale som er 30% lettere end almindeligt mellemsålmateriale men med samme affjedring og responsivitet. Materialet er populært i letvægtssko, Intervalsko og konkurrence løbesko fra New Balance, da du med RevLite får en let løbesko og samtidig en løbesko med god beskyttelse og støddæmpning.


30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer