Nedsat pris! New Balance Fresh Foam More - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance Fresh Foam More - Kvinde

999,00 kr

-301,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:
  • Type: Neutral løbesko med maksimal støddæmpning
  • Drop: 4mm
  • Vægt: 231 gram
  • Mest stødabsorberende løbesko fra New Balance
  • Ideel til midtfods/forfodsløb, samt til lange træningsture
New Balance Fresh Foam More er den mest stødabsorberende løbesko fra New Balance til dato. Skoen har med sin meget tykke Fresh Foam mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. Skoen mindsker stød og belastninger op igennem kroppen.
Information om skoen:

New Balance Fresh Foam More er en revolutionerende løbesko fra det anerkendte amerikanske sports brand. Med en tykkere Fresh Foam mellemsål end nogensinde får du med denn løbesko den optimale løbesko til lange løbeture på hårdt underlag, eller som restitutions løbesko for at aflaste kroppen.

Fresh Foam mellemsålen har små lasercuttet huller som sikre en let og dynamisk konstruktion, der gør at skoen kun vejer 231 gram.

Overdelen er lavet i det velkendte Engineered mesh materiale der giver skoen en god pasform og god åndbarhed. Overdelen har ingen sygninger som kan skabe irritation under din træning.

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer