Tilbud! Saucony Guide ISO 2 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

Saucony

Saucony Guide ISO 2 - Kvinde

799,00 kr

-501,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detraljer om skoen:

  • Type: Moderat/Kraftig overpronations løbesko
  • Vægt: 250 gram
  • Drop: 8 mm
Den nye Saucony Guide ISO 2, er en perfekt sko til løberen der har brug for stabilitet og samtidig ønsker en super all-round sko. Skoen er oplagt som mængdetræningssko, men er pga. den rigtig lave vægt også brugbar til interval, konkurrence og generelt set ture hvor der er fart i stængerne.

Skoen leverer rigtig god absorptionen og komforten. Dertil kommer Guide ISO 2 med Sauconys´s suveræne støddæmpningsmateriale EVERUN, som sikre endnu mere behagelig og skånsom løbeafvikling. EVERUN har en længere levetid end tidligere støddæmpningsmaterialer, hvilket resultere i reduceret belastning i hele skoens levetid. Desuden giver EVERUN en bedre returnering af energi (hele 83%), samt føles mere responsiv end tidligere. Derudover formår EVERUN desuden at forplante trykket over et større område, hvilket reducerer belastningen på foden. 

Saucony Guide ISO 2 har som den tidligere model også den populære ISOFIT og FORMFIT overdel som man kender det fra bla. Triumph ISO og Hurricane ISO. Overdelen er med til at give en suveræn komfort og åndbarhed. ISOFIT er en blødere overdel med et  snørresystem der sikre et tættere og bedre fit omkring midtfoden.


Så søger du en løbesko med modereat/kraftig stabilitet så er Saucony Guide ISO 2 et rigtig godt valg. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer