Tilbud! Saucony Kinvara 10 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

Saucony

Saucony Kinvara 10 - Herre

799,00 kr

-501,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Neutral sko
  • Vægt 212 gram
  • Drop 4 mm
  • Interval-/konkurrencesko til halvmarathon og marathon
  • Perfekt til midt og forfodsløb
Kinvara 10 er absolut en af de mest populære fartsko fra Saucony. Skoen er perfekt til dine hurtige løbeture og konkurrencer. Version 10 er blevet opdateret med en ny FORMFIT indlægsål som tilføre Kinvara 10 endnu bedre komfort end tidligere.
Information om skoen:

Saucony Kinvara 10 er en ren fartdjævel på landevejen perfekt til dine intervaller, konkurrencer samt som mængdetræningssko til den lette og neutrale løber.

Mellemsål:
Saucony Kinvara Version  har ligesom version 9 en EVERUN mellemsål hvilket giver maksimal støddæmpning og super følelse selv på hårdt underlag. Everun giver 83% returenergi, hvilket er med til at give en god fremdrift.

Overdel:
Den nye 2 lags mesh overdel på Saucony Kinvara 10 giver skoen en suveræn åndbarhed og fleksibilitet. Overdelen har fået ny Flexfilm der giver skoen et bedre fit og mere strømlinet look, samt en mere stabil følelse.

Ydersål:
Man har mindre gummi på ydersålen for at spare nogle gram og gøre skoen endnu lettere. Men med to XT-900 zoner placeret på de mest udsatte steder, sikrer Saucony at Kinvara 10 har en god holdbarhed selv på hårde underlagstyper.

 
Hvis du ikke har prøvet at løbe i en Saucony Kinvara kan vi kun kraftig opfordre til det, løbeglæden er helt unik.  

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer