Brooks Adrenaline GTS 20 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Adrenaline GTS 20 - Kvinde

1 200,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Brooks mest solgte pronations sko igennem tiderne Adrenaline GTS, er nu kommet i den 20 version. Skoen henvender sig til løberen med kraftig overpronation, der har brug for god støtte, og ligeledes løberen der tenderer til at lande på hælen. Der er et par væsentlige opdateringerne på den nye GTS 20, bla. har man haft meget fokus på hvordan man mindsker den generelle belastning i knæene. Derfor har Brooks Adrenaline GTS 20 fået et mere holistisk Guiderail system som nu sidder mere integreret i skoen for dermed at få en dynamisk løbesko som skaber en bedre balance og stabilitet af foden og dens bevægelser. Derudover har skoen fået en ny Engineered mesh overdel der gør at modellen sidder bedre end nogensinde.

Produkt information

KønKvinde
BrandBrooks
LøbestilKraftig Overpronation
BrugDaglig Træning
Hældrop12mm
Vægt266
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

Brooks Adrenaline GTS 20 kommer med en opdateret overdel, som gør pasformen suveræn. Brooks GTS 20 har fået en ny teknologi som stabilisere foden endnu bedre, hvilket gør belastningen på bla. dine knæ mindre. De nye Guiderails som Brooks bruger til at stabilisere foden og sikre dig mod at overpronere er mere dynamiske og tilpasser sig bedre den enkelte løber end tidligere. Iforhold til version 19 har man her på version 20 integreret Guidrails mere i skoen, hvilket er med til at gøre skoen mere dynamisk uden det går ud over stabiliteten.

Brooks Adrenaline GTS 20 den perfekte sko til dig som ønsker en sko med maksimal støtte i hele skoen og som kan holde til dine mange træningskilometer. 

Brooks Adrenaline GTS 20 er i samme kategori som bla. New Balance 860 V10 og Mizuno Horizon 4.


Brooks GuideRails
 er en mere naturlig og dynamisk støtte til løberen med overpronation.


Med Guiderails tager Brooks pronationsstøtte til et helt andet niveau end tidligere set i Brooks løbesko. Normalt er overpronations sko bygget om med en hård kile på indersiden for at bremse fodens bevægelse indad, hvilket skal siges er godt men kan også være hårdt for fod og knæ hvis støtten er kraftigere end man har brug for. 

Brooks har derfor udviklet GuideRails teknologien. Dette er en mere dynamisk form for støtte, der facilitere mere til fodens naturlige rul på foden og altså mere guider foden til en naturlig pronation, istedet for at låse fodens pronation. GuideRails er placeret i mellemsålen og ligger på begge sider af skoen, men som på almindelige overpronationssko, er den kraftigere på indersiden. Dette hjælper og guider foden til et naturligt rul samtidig med at den kraftigere Guiderail på indersiden modvirker overpronationen. Så ved i højere grad at assistere kroppens naturlige bevægemønster, får du en form for støtte der aflaster både knæ, hofte og nedre ryg.

GuideRails findes bl.a. også i modellerne Brooks Ravenna 10 og Brooks Bedlam

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer