Tilbud! Asics Gel-Kayano 26 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics Gel-Kayano 26 - Kvinde

999,00 kr

-501,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


Dette er den helt nye SS20 model af klaasikeren Asics GEL-Kayano 26. Asics Kayano 26 er til løberen med let til kraftig overpronation.
Der er sket mange opdateringer siden den første udgav kom for efterhånden mange år siden, men der er ikke ændret ved at dette stadig er en af de mest populære løbesko til de løbere der ønsker en mængdetræningssko med suveræn støddæmpning og god stabilitet.

Produkt information

KønKvinde
BrandAsics
LøbestilKraftig Overpronation
BrugDaglig Træning
Hældrop10mm
Vægt264 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

Opdateringer:
  • Lavere vægt (14 gram lettere)
  • Ny og bedre Gel stødabsorbering i hælen
  • Tykkere FlyteFoam Propel materiale i mellemsålen
  • Opdateret overdel i Jacquard mesh
  • Mere solid og dynamisk hælkappe
  • Flade snørrebånd for mindre irritation
  • Guidance Tusstic system sikre en naturlig fodafvikling
Asics Kayano 26 vejer kun 264 gram, som gør løbeskoen perfekt som en allround løbesko, til de fleste type træningsture og underlag.

Overdelen er lavet i et nyt Jacquard mesh materiale der skoen ekstrem åndbar samt gør at skoen føles meget let at have på.

FlyteFoam mellemsålen er et materiale som Asics har brugt mere end 3 år på og mere 300 prototyper, for at finde den mest optimale konstruktion. FlyteFoam er den letteste mellemsål som Asics nogensinde har produceret og samtidig den mest støddæmpende og slidstærke. Kombineret med FluidRide materialet og Asics klassiske GEL materiale gør Kayano 26 skoen til den mest støddæmpende og beskyttende løbesko som vil give dig komfort, endeløst returenergi samt beskytte dine led mod unødvendige belastninger

Man har i Kayano 26 indkorporeret en Guidance Trusstic plade der sikre en helt naturlig fodafviking af isæt til afvikling over stårtåen. Dette er med til at få foden muskler til at slappe af, skridt efter skridt. 

Så har du endnu ikke prøvet kræfter med  Asics Kayano 26 så er det bestemt nu du skal prøve dem. Asics Kayano 26 er i samme katagori som bla. Brooks Adrenaline GTS 19New Balance 860 V9 og Mizuno Horizon 3.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer