Tilbud! Saucony Triumph 17 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Saucony

Saucony Triumph 17 - Kvinde

999,00 kr

-501,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Saucony Triumph 17 er en løbesko fra det amerikanske mærke Saucony, som er med i spidsen på det amerikanske løbemarked. Her får du en sko med den helt optimale stødabsorbering med høj komfort og pasform. 

Er din størrelse ikke på lager? Se Saucony Triumph 18

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Saucony
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 8mm
Vægt 258 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

Information om skoen:

Triumph 17 er efterfølgeren til Triumph ISO 5 som var en af de rigtige populære neutrale løbesko. Saucony Triumph 17 er efter vores mening kommet med nogle helt suveræne opdateringer, bla. en ny mere fast FORMFIT 360 overdel der giver et perfekt fit og styring af foden, samt den nye PWRRUN+ mellemsål der er 28% lettere samt 5% mere støddæmpende end forgængeren.

Så mangler du en neutral løbesko til din daglige træning og vil du ikke gå på kompromis med støddæmpningen så skylder du dig selv at prøve den nye Saucony Triumph 17.

Opdateringer i Saucony Triumph 17:

  • Ny PWRRUN+ mellemsål (28% lettere og 5% mere støddæmpende)
  • FORMFIT 360 Teknologisk overdel, der tilpasser fodens form.
  • Mere bredde i tåboksen (så har du knyster eller bred forfod er den god)
Overdel:

Overdelen i Saucony Triumph 17 er noget anderledes end i forgængeren Triumph ISO 5. På den tidligere version brugte man den velkendte ISO-FIT overdel, hvor man i den nye version 17 har udviklet end endnu mere dynamisk overdel der i højere grad former og tilpasser sig fodens form. Desuden er overdelen mere fast og hælkappen lukker lidt mere fast om hælen, hvilket gør at du får en mere stabil følelse og mere kontrolleret fodafvikling.

Mellemsål:

PWRRUN+ mellemsålen er absolut den mest stødabsorberende mellemsål fra Saucony nogensinde. PWRRUN+ materialet ligger i hele skoens længde og er udviklet at samme type TPU skum som man også kender det fra Saucony EVERUN. TPU materialet er bare behandlet anderledes således det nu er hele 28% lettere end EVERUN og 5% mere støddæmpende.

Ydersål:

Ydersålen har man også opdateret på en række områder. Den er blevet opdelt i forskellige zoner således at den medvirker til at guide foden til den mest naturlige og hensigtsmæssige fodafvikling. Et fast stykke gummi er placeret på ydersiden af sålen som hjælper til at opretholde en neutral løbestil.