Nedsat pris! Salomon Ultra Pro - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Salomon

Salomon Ultra Pro - Kvinde

946,00 kr

-354,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Salomon Ultra Pro en trailløbesko for dig der godt kan lide at løbevarieret trailløb, ultraløb og som også elsker at løbe stærkt.

Skoen giver en god pasform, hvor denne model er designet med en PU mellemsål, der tilpasser sig din kropsvægt og derved giver den mest optimale støddæmpning.


Produkt information

Køn Kvinde
Brand Salomon
Løbestil Neutral
Brug Trail
Stack Height 15mm/23mm
Hældrop 8mm
Vægt 260 gram
Underlag Skovstier og blødt underlag
Bredde Normal
Information om skoen: 

Med en ny udviklet PU mellemsål der tilpasser sig din kropsvægt samt giver den perfekte støddæmpning der ikke kollapser og bliver hård selv på de helt lange ultra løb. Mellemsålen i Salomon Ultra Pro beskytter dine fødder og knæ mod unødvendige stød uanset hvor hårdt et underlag du løber på.

Salomon Ultra er bygget lidt på samme platform som S/LAB Sense Ultra, som er en sko bygget til fart og til de hurtige løbere. Salomon Ultra Pro er bare lidt mere skånsom mod kroppen end S/LAB modellen, dog uden at miste fornemmelsen af at det er en hurtig trailløbesko.


Sensifit overdelen giver skoen en suveræn pasform og kombineret med Quicklaces (har lomme til snørrebåndet) får du en sko der kan spændes ind således den sidder som en drøm på foden. Overdelen har Skinguard beskyttende områder som gør skoen slidstærk og holdbar uanset terræn. Salomon Ultra Pro har ingen sygninger i overdelen som sikrer at du får en strømpeligende følelse og mindre risiko for irritation.

Contragrip ydersål er den sål fra Salomon der er mest allround og som derfor kan bruges på både våde, hårde og tørre underlagstyper.