Nedsat pris! Suunto 5 All Black - Unisex Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

Suunto

Suunto 5 All Black - Unisex

2 099,00 kr

-401,00 kr

2 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Suunto 5 er det nyeste træningsur fra finske Suunto. Suunto 5 er det helt perfekte træningstur uanset om du er løber, du cykler, dyrker fitness eller svømmer. Uret er utrolig robust og indeholder et hav af tekniske funktioner, der opfylder selv den mest krævende athlet´s behov. Suunto 5 har indbygget GPS og pulsmåling i håndleddet, hvilket gør at du altid kan tracke din hastighed, distance og puls, nemt hurtigt og præcist. 
Intelligent batteri system:
Med Suunto 5´s intelligente batteri system sikrer at du får optil 40 timers batterilevetid. Uret lærer dine træningsmønstre at kende og giver dig info om hvornår det er tid til at lade uret op. Så med dette sportsur er det slut med at bekymre dig om at løbe tør for strøm.


Virker til alle sportsgrene:
Suunto 5 har mere end 80 forskellige sports funktioner så du kan tilpasse uret uanset hvilken form for træning du laver og vil have uret til at måle på. Du kan via Suunto app downloade mange forskellige ruter, hvis du skal inspireres til nye steder at løbe eller hvis du er på ferie og ikke lige ved hvor du skal løbe hen.

Registrer din søvn og restitutionstid:
Med Suunto 5 kan du hele tiden holde styr på din søvnrytme samt registrerer via Suunto app, hvornår du har brug for restitution og om din krop er i en stresstilstand.


Del of forbind med din favorit trænings app:
Er du bruger af feks Training Peaks, Momondo eller Strava, kan du forbinde dit nye Suunto 5 med disse apps, for bedre at analysere din træning, få trænings råd og lave 3D videoer af din træning.

Funktioner:
  • Intelligent batterisystemt med optil 40 timers levetid
  • Fitness level tracker
  • Puls i håndleddet
  • Indbygget GPS
  • Over 80 forskellige sportsfunktioner
  • 24/7 aktivitets tracker
  • Måler søvn og stress niveau
  • Vandtæt ned til 50 meter

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer