Nedsat pris! Mizuno Rider Waveknit 3 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Mizuno

Mizuno Rider 23 Waveknit - Kvinde

1 066,00 kr

-18%

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Mizuno Rider Waveknit 3 er en ekstremt let neutral sko, der både kan bruges som mængde træningssko samt til de hurtige ture. Skoen har suveræn støddæmpning og egner sig godt til de hårde underlagstyper.
Udtrykket på denne Waveknit version ser ekstrem cool ud og vil sagtens også kunne bruges som hverdagssneak, for ikke at belaste din krop.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Mizuno
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Stack Height 21mm/33mm
Hældrop 12mm
Vægt 245 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Mizuno Rider Waveknit 3 er meget den samme sko som klassikeren Mizuno Rider 23. Den eneste forskel er den nye Waveknit overdel som giver skoen et andet udtryk og en pasform som via denne nye strømpekonstruktion sidder rigtig tæt og næsten smyger sig rundt om foden.

Mizuno Rider Waveknit 3 har en kombineret mellemsål med U4ic og U4icx absorberingssystem der sikrer letheden og den bløde fodafvikling. Wave plates giver støtte af foden når muskler og sener udtrættes, samt giver skoen responsivitet og følelsen af hurtighed. Mizuno Rider Waveknit 3 har en slidstærk sål der sikre holdbarheden kilometer efter kilometer.


Denne Mizuno sko er perfekt hvis du ikke vil investere i 2 par sko, dette er nemlig 2 i 1 skoen, mængdesko og interval/konkurrence sko.

Denne sko er i samme kategori som bla. Brooks Ghost 12 og New Balance 1080 V9.