Tilbud! New Balance 860 V10 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 860 V10 - Kvinde

999,00 kr

-301,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 860 V10 er den nyeste sko fra NB i den stabiliserende katagori. Perfekt til løberen der har brug for moderat til kraftig stabilitet.

Denne løbesko egner sig godt som en mængdetrænings sko, og er særledes god på hårde underlagstyper.

Har du været glad for tidligere versioner af denne klassiker, bliver du ikke skuffet over den nye New Balance 860 Version 10.

Produkt information

KønKvinde
BrandNew Balance
LøbestilKraftig Overpronation
BrugDaglig Træning
Hældrop10mm
Vægt275 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

Information om skoen:

New Balance 860 V10 har TRUFUSE stødabsorbering som er en blanding af de to populære mellemsålsmaterialer ACTEVA og ABZORB, hvilket giver skoen en ekstra absorberende mellemsål. Mellemsålen indeholder også materialet Dual-Density som sikre at skoen virker stabil kilometer efter kilometer.

Mellemsålen på indersiden er mere kompakt end på ydersiden og sammen med T-BEAM, forhindrer det en kraftig overpronation. Andre lækre detaljer ved New Balance 860 V10 er Blown Rubber ydersål som giver skoen en lang levetid. Så hvis du mangler en løbesko der fungere optimalt til alle dine lange træningsture samt en sko der giver dig maksimalt stabilitet, så er New Balance 860 V10 den perfekte sko.

Opdateringer på New Balance 860 V10:

Version 10 har fået en ny 3D konstrueret hælkappe som giver en endnu bedre pasform og støtte. Det nye design giver også skoen en mere moderne udtryk og gør at skoen ser mindre klodset ud.


Teknologier:


Et fantastisk fast og responsivt stødabsorberingsmateriale der aftager stød fra underlaget via den unikke cellestruktur. Dupont Engage Isoprene gummi samt proprioceptive punkter, giver dig den ultimative løbsoplevelse og holdbarhed.


Acteva mellemsålsmaterialet er 12% lettere end standard EVA skum, hvilket gør at du får en lettere sko, dog uden at gå på kompromis med støddæmpningen.

TBEAM er en letvægts TPU plade der sidder under skoen og som sikre at løbeskoen er vridningsstabil og at skoen har god svangstøtte. Dette er vigtigt for alle løbere med moderat til kraftig overpronation, samt for løbere der er platfodet.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer