Tilbud! Altra Olympus 3.5 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Olympus 3.5 - Herre

1 050,00 kr

-30%

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Altra Olympus 3.5 er en af de mest populære trailsko fra Altra. Version 3.5 er blevet opdateret med bedre støtte, stabilitet samt en bedre ydersål der sikrer at du står fast på selv det blødeste underlag. Olympus 3.5 er til dig der ønsker en suveræn allround trailløbesko, til varieret underlag og med maksimal støddæmpning.

Produkt information

KønHerre
BrandAltra
LøbestilNeutral
BrugTrail
Hældrop0mm
Vægt303 gram
UnderlagSkovstier og blødt underlag
BreddeNormal
Altra Olympus 3.5 giver dig maksimal stødabsorbering med hele 33mm blød mellemsålsmateriale. Mellemsålen er desuden blevet mere fleksibel og responsiv, grundet den nye Innerflex teknologi samt at man har sænket mellemsålshøjden med 2mm.

Den nye Vibram Megagrip ydersål er blevet bredere i hælområdet hvilket giver bedre stabilitet ved udtrætning. Derudover har man gjort rillen under skoen bredere hvilket giver et mere sikkert og kontrolleret afsæt, selv på meget våde underlagstyper.

Teknologier:


Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.


Gaiter Straps giver dig mulighed for at sætte stropløse gaiters fast på skoen, for at forhindre at mudder og jord sætter sig fast under skoen.

 
Vibram MegaGrip ydersål en en fantastisk blanding af skridsikker gummimateriale med et suverænt grip til meget glat underlag. Vibram er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer