Tilbud! Altra EGO Escalante 2 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Escalante 2 - Herre

780,00 kr

-35%

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Altra Escalante har været den bedst solgte nyhed siden den blev introduceret på markedet. Altra Escalante 2 er den perfekte løbesko til den neutrale dig der løber på midtfoden eller forfoden og som gerne vil give den gas og løbe stærkt. Kan også bruges som hverdags sneak.

Er din størrelse ikke på lager? Se Altra Escalante 2.5

Produkt information

Køn Herre
Brand Altra
Løbestil Midt og forfodsløb
Brug Forfodsløb
Stack Height 19mm
Hældrop 0mm
Vægt 224 gram
Bredde Bred
Altra Escalante 2 er en meget let løbesko til de hurtigere løbeture. Skoen har en strømpeligende engineered overdel der giver en unik pasform og let følelse.  Skoen har fået en ny PU indersål som kombineret med det nye Dri-lex og Dry-freeze materiale giver Escalante 2 en mere komfortabel følelse end set før.

Teknologier:Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.Altra løbesko har 0 mm drop hvilket gør skoen perfekt til at lande på midtfoden og forfoden. Dette er også med til at hjælpe dig væk fra den tunge hællanding som ofte kan være årsag til en lang række løbeskader i specielt knæ.


AltraEgo mellemsålen fra Altra er en blød mellemsål der samtidig formår at give dig en følelse af fremdrift og høj retur energi.


Innerflex er fleksible riller i mellemsålen der skaber mere fleksibelitet i skoen og samtidig gør den lettere. Innerflex er skabt til at skabe mere fart og hurtigere fodafvikling.