Tilbud! Altra Torin Plush 4 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Torin Plush 4 - Herre

849,00 kr

-451,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


Altra Torin Plush 4 er den mest luksuriøse og stødabsorberende løbesko fra Altra. Skoen er ekstrem responsiv samtidig med at den er blød og komfortabel. Perfekt løbesko til dig der gerne vil væk fra den stejle hællanding og som ikke vil gå på kompromis med stødabsorberingen.

Produkt information

Køn Herre
Brand Altra
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 0mm
Vægt 286 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Altra Torin Plush 4 er absolut en af d bedste løbesko på markedet til den neutrale løber der gerne vil løbe mere på midtfoden og forfoden. Skoen er med sin ekstra tykke mellemsål perfekt til alle typer af løbeture fra de korte distancer til de helt lange løb som marathon og ultraløb. Den nye udgave har fået en strikket overdel der gør at den sidder som en drøm på foden og at åndbarheden er helt i top.

Teknologier:


Footshape sikrer at dine tær kan sprede sig naturligt under dit løb. Dette er med til at til at give mere komfort og stabilitet, samt med til at passe på dine tær således du ikke udvikler knyster eller hallus valgus syndrom (skæv og indadrettet storetå)


Stødabsorberingen i hæl og forfod er placeret lige langt over jorden, hvilket giver mindre stød op igennem kroppen.Altra Torin Plush 4 har 0 mm drop hvilket gør skoen perfekt til at lande på midtfoden og forfoden. Dette er også med til at hjælpe dig væk fra den tunge hællanding som ofte kan være årsag til en lang række løbeskader i specielt knæ.Quantic mellemsålen fra Altra er et  suveræn let materiale der både giver blødhed, responsivitet, lang holdbarhed og komfortabelt instep.Footpod ydersålen er designet fuldstændigt til foden anatomi, således skoen kan bevæge og bøje sig frit i samarbejde med fodens naturlige bevægemønster.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer