Tilbud! Brooks Ghost 12 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Ghost 12 - Herre

799,00 kr

-501,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


Brooks Ghost 12 er en fantastik løbesko til alle de neutrale løbere. Skoen har igennem de senere år vundet mange priser for "Bedste Neutrale Løbesko" Med dens 12mm drop får du en klassisk løbesko, som er super behagelig at løbe i. Den ligger i Brooks skokategori Cushion Me, hvilket vil sige at de er enorm komfortable og bløde.

Produkt information

Køn Herre
Brand Brooks
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 12mm
Vægt 294
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Skoen er udrustet med Brooks såkaldte BioMoGo DNA og DNA Loft stødabsorbering, som giver maksimal støddæmpning. BioMoGo DNA tilpasser sig til foden og den vægt skoen bliver påvirket med, så uanset om du er en let løber eller en tung løber så er dette en fantastisk mængdetrænings sko. Det nye DNA Loft materiale sidder i ydersålen og giver en utrolig blød støddæmpning og super komfort.

Opdateringer iforhold til version 11:


Ghost 12 er opdateret med en ny Engineered mesh og 3D Fit Print overdel, der giver skoen mere stabilitet samt komfortabel pasform. Overdelen er lavet i et stykke, hviket gør at den overhovedet ikke har nogle sygninger, limninger eller andet der an genere din fod mens du løber. Drudover giver den nye overdel også skoen et helt nyt og lækkert look, der gør at skoen sagtens kan bruges som hverdagssko, til dig der gerne vil have en blød og beskyttende sko til daglgdagsbrug.

Brooks Ghost 12 er en af de bedste allround løbesko på markedet. Den er ekstrem komfortabel og blød, perfekt til de hårde underlagstyper. Så er du neutral løber SKAL du prøve at have et par Brooks Ghost i din skoreol!

Brooks Ghost 12 er i samme katagori som bla. New Balance 880 V8Mizuno Wave Rider 22 og Nike Pegasus 35 Turbo.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer