Nedsat pris! Brooks Ravenna 10 - Herre Forstør

Brooks

Brooks Ravenna 10 - Herre

960,00 kr

-240,00 kr

1 200,00 kr inkl. moms

Detaljer om skoen:

  • Let / moderat overpronation
  • Vægt 260 gram
  • Drop 10 mm
  • Mængdetræningssko
  • Perfekt som en let løbesko til marathon eller halvmarathon


Brooks Ravenna 10 er Brooks svar på en let mængdetræningssko, med moderat stabilitet.

  • Let overpronation
  • Brooks
  • Daglig træning
  • Herre

STØRRELSEGUIDE

Information om skoen:

Brooks Ravenna 10 er meget anderledes end alle de tidligere Ravenna modeller der har været på markedet. Man har givet skoen et helt nyt design, der gør den mere minimalistisk at se på og ligner mere end racesko end en mængdetræningssko. Men der er stadig masser af støddæmpning i Ravenna 10, med BioMoGo DNA mellemsål, som man bla. også kender fra det neutrale modsvar Launch 5.


Brooks Ravenna 10 har har på indersiden nye Guiderails der sikre en moderat overpronation og tilpasser sig støtten alt efter hvor meget du påvirker den med.

Skoen en hel ny sømløs overdel der giver en meget let følelse og fantastisk pasform, samtidig med at åndbarheden er i top.

Alt i alt er Brooks Ravenna 10 en helt perfekt løbesko til dig der har brug for en smule støtte, men samtidig gerne vil have en let løbesko der giver god stødabsorbering kilometer efter kilometer. 


Brooks GuideRails er en mere naturlig og dynamisk støtte til løberen med overpronation.

Med Guiderails tager Brooks pronationsstøtte til et helt andet niveau end tidligere set i Brooks løbesko.
Normalt er overpronations sko bygget om med en hård kile på indersiden for at bremse fodens bevægelse indad, hvilket skal siges er godt men kan også være hårdt for fod og knæ hvis støtten er kraftigere end man har brug for. 

Brooks har derfor udviklet GuideRails teknologien. Dette er en mere dynamisk form for støtte, der facilitere mere til fodens naturlige rul på foden og altså mere guider foden til en naturlig pronation, istedet for at låse fodens pronation. GuideRails er placeret i mellemsålen og ligger på begge sider af skoen, men som på almindelige overpronationssko, er den kraftigere på indersiden. Dette hjælper og guider foden til et naturligt rul samtidig med at den kraftigere Guiderail på indersiden modvirker overpronationen. Så ved i højere grad at assistere kroppens naturlige bevægemønster, får du en form for støtte der aflaster både knæ, hofte og nedre ryg.

GuideRails findes bl.a. også i modellerne Brooks Adrenalie GTS 19 og Brooks Bedlam

Brooks PlushFit overdel med den nyeste 3D Fit-Print teknologi for du en unik pasform som er blød, fleksibel og tætsiddende.
 Selvom om skoen sidder tæt til foden er der plads til både brede fødder og knyster.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer