Nedsat pris! New Balance 1500 V5 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance 1500 V5 - Kvinde

699,00 kr

-301,00 kr

1 000,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Let overpronation
  • Vægt 200 gram
  • Drop 6 mm
  • Konkurrence-/intervalsko
  • Smal hæl, medium bredde forfod
New Balance 1500 V5 er en sko perfekt egnet til intervaller eller konkurrence i alt fra 10km til marathon.
Information om skoen:

New Balance 1500 Version 5 har fået en ny Engineered mesh overdel lavet i en syntetisk mesh, som både er let og meget åndbar, og som sikrer en god pasform. Mellemsålen er lavet i REVlite-materialet, som også er utrolig let dog uden at gå på kompromis med stødarbsorbering. Ydermere giver materialet en rigtig god fornemmelse af underlaget, hvilket er rart når man skal løbe hurtigt og have optimal kontrol i afsættet. Der er sat en T-Beam i sålen som afstiver skoen, og gør den mere resistent over for vridninger på tværs af sælen. Desuden er der en smule støtte i sålen, hvilket vi synes er en overset ting i mange konkurrencesko, da der er mange som har overpronation i større eller mindre grad.
 
Vi er så begejstret over denne sko både i designet og i funktionen!

Teknologier:

RevLite er et revolutionerende materiale som er 30% lettere end almindeligt mellemsålmateriale men med samme affjedring og responsivitet. Materialet er populært i letvægtssko, Intervalsko og konkurrence løbesko fra New Balance, da du med RevLite får en let løbesko og samtidig en løbesko med god beskyttelse og støddæmpning.

TBEAM er en letvægts TPU plade der sidder under skoen og som sikre at løbeskoen er vridningsstabil og at skoen har god svangstøtte. Dette er vigtigt for alle løbere med moderat til kraftig overpronation, samt for løbere der er platfodet.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer