Nedsat pris! New Balance Fuelcell Propel - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Fuelcell Propel - Kvinde

799,00 kr

-201,00 kr

1 000,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fuelcell Propel er virkelig en løbesko der indbyder til høj fart og fodafvikling. Fuelcell er den mest responsive støddæmpning fra New Balance, suveræn til dine hurtige intervaller, konkurrencer, til alt fra 5km til marathon. 

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Interval og Konkurence
Hældrop 6mm
Vægt 200 gram
Underlag Hårdt underlag og atletikbane
Bredde Normal
Information om skoen:

New Balance Fuelcell Propel er med sin meget lave vægt samt utrolig faste og responsive mellemsål, designet til at drive dig frem med høj fart. Med denne løbesko oplever ekstrem meget returenergi i din fodafvikling, så du nærmest føler du flyver afsted.

Overdelen på skoen er lavet i det meget fleksible mesh materiale som giver god komfort og støtte stategiske steder. Dette er med til at give en følelse af af skoen er en integreret del af foden. Overdelen har ingen sygninger eller andre hæftninger der kan føre til irritation under dit løb.

Selvom det er en letvægtsløbesko, har du lang levetid i din New Balance Fuelcel propel. Dette skylder primært en N-Durance ydersål der er meget slidstærk og holdbar til løb på alt slags underlag.

Alt i alt er denne sko bestemt en løbesko du bør prøve hvis du godt kan lide at løbe stærkt eller ønsker at sætte en ny personlig rekord.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer