New balance 890 V7 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 890 V7 - Kvinde

1 000,00 kr

STØRRELSEGUIDE


New Balance 890 V7 er en af de mest komfortable letvægtsko på markedet. 890 V7 er til dig der søger en let løbesko, som er blød og som sidder som en drøm på foden. Skoen er ideel til korte løbeture samt konkurrencer, interval og til din daglige fitness træning.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Interval og Konkurence
Hældrop 6mm
Vægt 170 gram
Underlag Hårdt underlag og atletikbane
Bredde Normal
Information om skoen:

New Balance 890 V7 er blevet opdateret på en del områder. Skoene er bla. blevet hele 60 gram lettere end forgængeren, hvilket primært skyldes den nye engineered knit overdel samt en tyndere ydersål.

Opdateringer:
  • 60 gram lettere end version 6
  • Ny knitted overdel, giver bedre pasform og følelse
  • Strømpe ligende følelse
  • Tyndere ydersål for mindre vægt
  • Ny ergonomisk hælkappe

Den nye knitted overdel gør at New Balance 890 V7 sidder som en drøm på foden. Derudover giver den også en øget åndbarhed og en mere fleksibel løbesko. I midtfoden er der placeret en sockliner der sikrer en fast følelse og en næsten strømpe ligende fornemmelse.

Mellemsålen er lavet i det lette og unikke RevLite stødabsorberende materiale, der er super affjedrerne samtidig med at det er 30% lettere end den klassiske EVA stødabsorberende skum man kender fra mange løbesko. RevLite giver en responsiv og hurtig fodafvikling, så du får følelsen af fart.

Man har i New Balance 890 V7 skåret alt overflødig gummi væk for at gøre den lettere. Dette er dog ikke gået ud over holdbarheden i løbeskoen, da man har placeret ekstra slidstærke gummizoner strategiske steder under skoen.

Dette er absolut en favorit i Runners Lab og vi anbefaler den til de fleste neutrale løbere, der ønsker et lettere alternativ til deres almindelige mængdetrænings sko.

Teknologier:


RevLite er et revolutionerende materiale som er 30% lettere end almindeligt mellemsålmateriale men med samme affjedring og responsivitet. Materialet er populært i letvægtssko, Intervalsko og konkurrence løbesko fra New Balance, da du med RevLite får en let løbesko og samtidig en løbesko med god beskyttelse og støddæmpning.