Nedsat pris! New Balance Fresh Foam 1080 V9 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Fresh Foam 1080 V9 - Kvinde

899,00 kr

-501,00 kr

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fresh Foam 1080 V9 er blevet blødere og mere komfortabel end nogensinde, perfekt til løb på hårdt underlag og mange kilometer. Egner sig til den neutrale løber.

Produkt information

KønKvinde
BrandNew Balance
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop8mm
Vægt232 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal
Information om skoen:

New Balance 1080 Fresh Foam V9 er stadig med det populære Fresh Foam støddæmpningsmateriale som sikrer god dæmpning og lang holbarhed i skoen.


En ny mesh overdel uden sygninger sikrer en endnu bedre pasform end tidligere, uden at den bliver for ustabil. Hælkappen er lavet i en blød nylon der holder hælen fast og mindsker risikoen for at swuppe op i hælen.

Ydersålen er lavet i samme blown rubber materiale som tidligere versioner, hvilket igen er med til at øge holdbarheden i skoen. Tilgengæld er der kommet flere flexgrooves hvilket gør sålen mere dynamisk og sikre en bedre fodafvikling.

Alt i alt er New Balance 1080 V9 absolut i neutral løbesko du bør prøve, findes ikke meget bedre sko til dig der løber på hårdt underlag og som vil have en løbesko med rigtig mange kilometer i.

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer