Nedsat pris! New Balance Fresh Foam Vongo V4 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance Fresh Foam Vongo V4 - Herre

814,00 kr

-486,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Let stabilitet
  • 4mm drop
  • Vægt 305 gram
  • Pasform: Medium bredde hæl og midtfod, smal forfod.
  • Perfekt som mængde træningssko. Mange bruger den til Halv/ og marathon løbesko.
  • Ny Knitted strømpe fit - Sikrer et cool look og suveræn pasform

New Balance Fresh Foam Vongo er en løbesko til den løber der er neutral løber eller har brug for moderat pronation. Pefekt hvis du løber på midtfoden eller forfoden og ikke vil gå på kompromis med støddæmpningen.

Information om skoen:

Man har i New Balance Fresh Foam Vongo V4 støbt hele mellemsålen i et stykke, med Dual Density på indersiden som sikre eminent støtte mod overpronation samt til løbere der er platfodet. Fresh Foam Vongo version 4 har fået en Hypoknit overdel som giver en endnu bedre åndbarhed end set på tidligere versioner. Overdelen er seemless uden syninger, for at begrænse irritation af foden, men ligeledes gør at du kan køre race i den til tri-stævner med hurtig skift uden at løbe i sokker. Skoen har fået en ny strikket strømpe ligende åbning som sikre suveræn pasform og et cool look.

Fresh Foam mellemsålen som man også kender fra bla. New Balance top neutral løbesko New Balance 1080, er udviklet udfra foden og kroppens biomekanik og giver en fantastisk stødabsorbering. New Balance Fresh Foam Vongo 4 mm drop, hvilket vil sige at den er ideel til midtfodsløberen. 

Udover at New Balance Fresh Foam Vongo er en yderst teknisk god løbesko, som samtidig også ser godt ud, hvilket gør at mange bruger den som fitness sko eller som hverdags sneak.

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer