Tilbud! Topo MTN-Racer - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

TOPO

Topo MTN-Racer - Kvinde

1 050,00 kr

-30%

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Topo MTN-Racer er en race specifik trail løbesko eller hiking sko. Denne konkurrence/fart trailsko er absolut en af vores favoritter, så kan du godt lide trailløb samt løbe stærkt, så skal du prøve Topo Athletics MTN-Racer. Med den bredde tåboks som er kendetegnene for alle Topo sko (fodformet) får du god plads til tæerne og sikre at fødderne kan bevæge sig naturligt. MTN Racer er suveræn til underlag som sten, klipper, grus, mudder, våde forhold, altså til stort set alt trail underlag.

Er din størrelse ikke på lager? Se TOPO MTN-Racer 2.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand TOPO
Løbestil Midt og forfodsløb
Brug Trail
Stack Height 25mm/30mm
Hældrop 5mm
Vægt 218
Underlag Skovstier og blødt underlag
Bredde Bred
Topo MTN-Racer har en stack højde på 30mm hæl og 25mm forfod, dette giver skoen suveræn god støddæmpning uanset underlagstype. En 3 lags EVA skum i mellemsålen sikre en blød med responsiv støddæmpning, der mindsker stød op igennem kroppen. Støddæmpningen er lavet en smule blødere på ydersiden af hælen, for at sikre god beskyttelse ved nedløb. På indersiden omkring svangen er mellemsålsmaterialet mere fast i ombygningen hvilket sikre en god midtfodsstabilitet. 

Topo MTN-Racer har en Vibram Megagrip ydersål som er en af de mest slidstærke og robuste ydersåler på markedet. Megagrip sålen gør at du står rigitg godt fast på blødt og vådt underlag, selv når du giver den gas rundt i sving, på nedløb osv..

Skoen har en Rip-Stop mesh overdel som giver en super god pasform men også en følelse af kontrol og stabilitet. Der er dræn huller på yderside og inderside, som sikre at vand nemt kan komme ud af skoen. Pløsen er lavet ekstra blød i toppen for at mindske trykker på din Tibialis Posterior sene ved løb op afd bakke/bjerge. På Topo MTN-Racer er der tilføjer et system bagpå hælen hvor du har mulighed for at fastspænde Gaiters.