Tilbud! Brooks Launch 6 "Limited" - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Launch 6 "Limited" - Herre

699,00 kr

-401,00 kr

1 100,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Brooks Launch 6 er skoen til dig der gerne vil have et lettere alternativ til din traditionelle mængdetræningssko, men uden at gå voldsomt på kompromis med stødabsorberingen. Skoen er ekstrem velegnet til alt fra 10km til marathonløb.

Produkt information

Køn Herre
Brand Brooks
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 10mm
Vægt 255
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

Information om skoen:

Brooks Launch 6 har fået en ny overdel iforhold til version 5. Overdelen er strikket i et stykke og har en strømpe konstruktion på indersiden der sikre minimal irritation og framragende pasform.

Mellemsålen med 10mm drop er lavet af Brooks BioMogo DNA-materialet, som former sig efter din fod. Den let afstivede hælkappe giver en smule mere hold end mange andre lette sko. Dette kombineret med en super pasform gør skoen meget egnet til de længere distancer som halv- og marathon. Men lettere løbere vil sagtens kunne bruge Launch 6 som mængdesko.  

Mellemsålen er Brooks innovative materiale kaldet BioMogo DNA, som dynamisk regulerer sig efter løberen. Dvs. forhold som løberens vægt, hastighed, landing, skridt, bevægelsesteknik og løberens miljø(underlag) er faktorer som mellemsålen regulerer efter.

Launch 6 har fået HPR plus gummi belægning på sålen, som giver skoen en markant længere holdbarhed.

Brooks Launch 6 er den perfekte sko til den neutrale løber som ønsker en respondsiv følelse med hurtig fodavikling og samtidig god støtte i hele skoen.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer