Tilbud! Saucony Triumph ISO 5 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Saucony

Saucony Triumph ISO 5 - Herre

999,00 kr

-501,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


Triumph ISO 5 er en løbesko fra det amerikanske mærke Saucony, som er med i spidsen på det amerikanske løbemarked.

Triumph ISO 5 må betragtes som en af de bedste neutrale løbesko, der er lige nu og den nye version 5 må siges at være den mest støddæmpende udgave nogensinde af Saucony Triumph serien. 

Produkt information

KønHerre
BrandSaucony
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop8mm
Vægt312 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

Information om skoen:

Saucony Triumph ISO 5 er utrolig komfortabel grundet valg af materiale, hvor saucony anvender EVERUN som mellemsålsmateriale. Men i modsætning til tidligere versioner har Triumph ISO 5 fået 2mm mere EVERUN stødabsorberende materiale, som gør skoen endnu mere fjedrerne og komfortabel. EVERUN har en længere levetid end tidligere støddæmpningsmaterialer, hvilket resultere i reduceret belastning i hele skoens levetid. Desuden giver EVERUN en bedre returnering af energi (hele 83%), samt føles mere responsiv end tidligere. 

Stack højden på Saucony Triumph ISO 5 forbliver den samme som på version 4, selvom der er kommet 2mm mere EVERUN mellemsålsmateriale i skoen. Dette skyldes at Saucony har formået at lave deres Crystal Rubber ydersål 2mm tyndere uden at det er gået ud over løbeskoens slidstyrke.

Triumph ISO 5 har fået en ny FORMFIT overdel der gør at skoen sidder som en drøm og sammen ISOFIT+ lukkesystem vil det føles som at du blot har sokker på, hvilket du også næsten har. Den nye hælkappe fuldender Triumph ISO 5, ved at give et fast hold om hælen der guider foden når du bliver udtrættet på de lange løbeture.

Denne udgave har et Denim tech look der gør at skoen skiller sig ud fra mængden, på den rigtige fede måde.

Saucony Triumph ISO 5 er den perfekte sko til neutral løberen der sætter komforten og funktionaliteten som højeste prioritet. 
 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer