Tilbud! Asics Gel-Ds Trainer 24 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics Gel-DS Trainer 24 - Kvinde

840,00 kr

-30%

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Asics Gel-DS Trainer 24 er den perfekte løbesko til dig der søger en let løbesko men som ikke vil gå på kompromis med støddæmpningen og støtten. Denne løbesko er tiltænkt som konkurrence og intervalløbesko, men egner sig også perfekt til alt fra 5 km til marathon. 

Produkt information

KønKvinde
BrandAsics
LøbestilModerat Overpronation
BrugInterval og Konkurence
Hældrop8mm
Vægt240 gram
UnderlagHårdt underlag og atletikbane
BreddeNormal

Information om skoen:

Asics Gel-DS Trainer 24 har fået 2 opdateringer iforhold til den tidligere model. Overdelen er en ny Knit teknologi der gør at skoen føles endnu bedre på foden, samt at åndbarheden er blevet væsentlig bedre. Asics Gel-DS Trainer 24 har ligeledes fået en ny hælkappe som støtter bedre om foden således du får mere hjælp til at kontrollere din fodafvikling. 

FlyteFoam mellemsålsmateriale er 55% lettere end andre mellemsålsmateriale men samtidig ekstrem støddæmpende og responsiv. Så selvom skoen er let kan den sagtens bruges til de længere konkurrencer og træningsture også.

Asics Gel-DS Trainer 24 har en lille kile på indersiden som stabilisere mod en moderat overpronation. Der findes ikke mange lette sko på markedet der har en afstivet hælkappe og kile, så dette er altså en rigtig god løbesko til dig der har brug for meget stabilitet i dine mængdetræningssko, men som gerne vil have et lettere alternativ til dine intervalturer og konkurrencer.

Se alle vores andre konkurrence sko her.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer