Tilbud! Asics GT-2000 7 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics GT-2000 7 - Kvinde

840,00 kr

-30%

1 200,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


I Asics GT-2000 7 får du en klassiker inden for moderet/kraftig overpronations sko. Skoen egner sig godt til dem, der har brug for en god mængdetrænings sko til lange træningsture. Skoen er let og giver en god støtte

Produkt information

KønKvinde
BrandAsics
LøbestilModerat Overpronation
BrugDaglig Træning
Hældrop10mm
Vægt260 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus
BreddeNormal

Information om skoen:

Asics GT-2000 version 7 er en ren klassiker fra Asics til løberen der har brug for en meget stabil løbesko med meget støddæmpning. 

Mellemsålen er en kombination af letvægtsmaterialet FlyteFoam og SpEVA, som sikre en let følelse samt en følelse af blødhed og fremdrift. Skoen er designet til at minimere stødene op igennem din krop og dermed beskytte de vitale led som ankel, knæ, hofte og lænderyg. 

Guidence lines og Dynamic Duomax kile på indersiden sikrer mod overpronation og hjælper din fod med at bevæge sig i den naturlige linie og position. 

Overdelen er lavet i det sømløse Jacquard Mesh materiale der gør løbeskoen meget åndbar og dermed holder dine fødder tørre. Den nye Asics GT-2000 har fået ekstra plads ved forfoden hvilkt giver plads til at foden kan spredes naturligt - perfekt til løbere med en bred forfod eller knyster.

Ydersålen er lavet i et ekstra slidstærkt og skridsikkert materiale som gør skoen meget holder og sikker kilometer efter kilometer og på mange forskellige typer underlag.

Asics GT-2000 7 er i samme katagori som bla. Mizuno Inspire 15, Brooks Adrenaline GTS 19 og New Balance 860 V9.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer