Tilbud! Salomon S/LAB Sense 7 SG - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Salomon

Salomon S/LAB Sense 7 SG - Herre

980,00 kr

-30%

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Salomon S/LAB Sense 7 Soft Ground er trailløbeskoen til den rutinerede trail og ultraløber, der vil kunne konkurrere på højeste plan.

Produkt information

KønHerre
BrandSalomon
LøbestilNeutral
BrugTrail
Hældrop4mm
Vægt200 gram
UnderlagSkovstier og blødt underlag
BreddeNormal

Information om skoen:

Salomon S/LAB Sense 7 SG er udviklet i samarbejde med måske verdens bedste trailløber Kilian Jornet, hvor man efter flere testmodeller til sidst er noget frem til den ultimative trailløbesko til konkurrencer. Man har optimeret så Salomon Sense 7 SG nu kun vejer 200 gram, fået bedre grip samt en helt ny sockliner overdel der giver en suveræn pasform.

Overdelen er lavet i en sømløs og åndbar mesh konstruktion, der i samarbejde med Endofit og Sensifit gør skoen's pasform helt unik. Skoen har Salomon's velkendte Quicklaces snørresystem der gør det nemt og hurtigt at spænde og løsne snørringen. Ny Lace Pocket gør at du nemt kan pakke overskydende snørre væk.

Salomon S/LAB Sense 7 SG har en fantastisk støddæmpning, med EnergyCell+ og Duel Density for du en fast men meget responsiv støddæmpning hvor du både bliver beskyttet men samtidig kan føle underlaget.

Så er du trail eller ultraløberen der deltager i konkurrencer og er ambitiøs, så SKAL denne trailløbesko fra Salomon prøves, den vil uden tvivl hjælpe dig mod nye højder.

Se også alle vores andre Trail løbesko fra bla. Salomon, Inov8, Brooks, Saucony og Topo her.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer